All resultsDelete filters
Overijssel
Company
Number of bedrooms
Wellness

Special stay in Overijssel

Verken de provincie Overijssel vanuit een bijzondere accommodatie. Overijssel ligt in het oosten van Nederland en heeft prachtige landschappen. Ontdek de vele rivieren, polders, akkerlanden en natuurgebieden. Ook vind je in Overijssel leuke steden zoals Almelo, Hengelo en Zwolle. Op Vipio vind je vele bijzondere overnachtingen vanuit waar je een fantastische vakantie zult beleven. Boek bijvoorbeeld een pipowagen, wellnesshuisje, tiny house, glamping of boutique hotel.
Vakantie in Overijssel
Overijssel is een provincie met veel natuurgebieden waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Je vind hier o.a. de Sallandse Heuvelrug. Dit nationaal park ligt tussen Holten en Nijverdal en bestaat uit bos en heuvelachtige heidevelden. Ook kun je hier reeën, vossen en dassen spotten. Verder vind je in Overijssel ook Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Houd je meer van steden? Bezoek dan de historische Hanzesteden Zwolle en Kampen om te shoppen, een stadswandeling te maken of om te genieten van de zon op een terrasje. Ook het pittoreske Giethoorn is zeker een bezoekje waard. Hier kun je een bootje huren, suppen, musea bezoeken en een foto maken in traditionele klederdracht.

Bijzondere overnachtingen Overijssel
Ben je van plan om binnenkort op vakantie of een weekendje weg te gaan naar Overijssel? Kies dan voor een bijzondere overnachting die je nog lang zult herinneren. Dit kan een overnachting zijn met een unieke locatie, een bijzonder interieur of een rijke historie. Op Vipio vind je vele overnachtingen met de WOW-factor. Boek bijvoorbeeld deze boomhut, deze woonboot of deze glamping tent.

 Zelf een bijzondere overnachting in Overijssel verhuren
Heb jij in Overijssel een B&B, huisje, hotel, vakantiepark of camping met een bijzondere overnachting en wil je snel meer boekingen ontvangen? Verhuur dan je accommodatie via Vipio. Je kunt direct contact opnemen met ons team via sales@vipio.com. We vertellen je graag meer over de voordelen van het aanbieden via Vipio. Je kan via www.vipio.com/aanbieden meer informatie vinden over het verhuren op Vipio.
Filters