(samengevoegd met de boardwalk standard)
(samengevoegd met de boardwalk standard)
(samengevoegd met de boardwalk standard)
(samengevoegd met de boardwalk standard)
(samengevoegd met de boardwalk standard)

(samengevoegd met de boardwalk standard)

  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom

About this accommodation

Dit duurzame appartement is te vinden op een hip en groen vakantiepark op een steenworp afstand van Amsterdam. Op het kleinschalige vakantiepark staan diverse accommodaties die je kunt boeken voor een weekendje weg of leuke vakantie. Naast de accommodaties is er een hoofdgebouw met onder andere een restaurant, een bar en een spa. Dit is dé ideale plek waar je kunt ontspannen en opladen. Alle gebouwen op het terrein zijn gebouwd met uiterst duurzaam Europees hout.

Via de grote ramen van het appartement geniet je van veel natuurlijk licht. Kom tot rust in een queensize bed in de aparte slaapkamer of ga op je eigen terras zitten en geniet van een kopje koffie of koel drankje. Het appartement heeft een pantry met een Quooker. Geniet van de comfortabele ochtendjassen en spa producten die voor jullie klaarliggen.

Het restaurant van het park serveert vooral lokale producten en seizoensgerechten. Kies voor de klassieke à la carte gerechten of één van de gelegenheidsmenu’s, afgestemd op het seizoen, geïnspireerd door de chef. In de lobby kun je elke dag terecht voor een ontbijt of een lekker kopje koffie / drankje (ter plekke bij te boeken). Heb je geen zin om je accommodatie te verlaten? Maak dan gebruik van de cabin service. Laat diverse gerechten, drankjes of wijnen aan de deur van jouw appartement bezorgen!

Omgeving
Ondanks dat je tijdens je verblijf veel rust en groen ervaart ligt deze accommodatie toch vlakbij het centrum van Amsterdam. Het hart van Amsterdam is bijvoorbeeld maar 30 minuten fietsen. Wil je lekker uitwaaien? Met de auto sta je binnen 20 minuten op het srand. In de omgeving zijn dan ook vele leuke uitstapjes te ondernemen. Naast Amsterdam zijn plaatsen als Zaandam, Volendam en Haarlem zeker de moeite waard.

Let op: bij vertrek moet 3 euro per persoon / per nacht toeristenbelasting plus 7% stadsbelasting over het netto bedrag worden afgerekend.

Most popular facilities

WiFi
Parking
Restaurant
Airconditioning
Coffee maker
Kettle
Terrace
Garden furniture
Dining table with chairs
View all facilities

Room arrangement

Bedroom
1x
double bed
Bathroom
1x
shower
1x
toilet

Practical information

Suitable for:1-2 guests

Minimum stay:1 night

Maximum stay:No maximum

Check-inFrom 15:00 to 23:00

Check-outBefore 11:00

House rules:
  • No pets
  • No parties / events
  • Non smoking

Additional house rules:
This text has been machine translatedView original text
  • Please note that upon departure, 3 euros per person / per night tourist tax plus 7% city tax must be paid on the net amount.
  • Let op: bij vertrek moet 3 euro per persoon / per nacht toeristenbelasting plus 7% stadsbelasting over het netto bedrag worden afgerekend.

Cancel:
  • Direct cancellation within 24 hours, subject to an administration fee
  • 50% of the price refunded up to 43 days before the check-in date
  • 10% of the price refunded from 43 days before the check-in date

Included in your booking

Bedding + towels
Parking
Internet

Location

You will receive the exact location after booking
View location on map
Temporarily unavailablePlease note:
This accommodation is temporarily unavailable
View accommodations in the vicinity
Question? Contact us

Similar staysView all