Overnacht komende zaterdag in deze vuurtoren!
Overnacht komende zaterdag in deze vuurtoren!
Overnacht komende zaterdag in deze vuurtoren!
Overnacht komende zaterdag in deze vuurtoren!
Overnacht komende zaterdag in deze vuurtoren!

Overnacht komende zaterdag in deze vuurtoren!

10
Exceptionnel
1 avis
  • 1 Chambre à coucher
  • 1 Salle de bains

A propos de cet hébergement

Wil jij bijzonder overnachten op één van de meest romantische plekken van Nederland en ook nog eens een goed doel ondersteunen? Bied dan nu mee op deze unieke veiling!

Waar bied je op mee? Een bijzondere overnachting voor 2 personen in de prachtige Vuurtoren van Harlingen (inclusief ontbijt) van zaterdag 9 op zondag 10 januari 2021. Tevens krijg jullie een privé-rondleiding op het machtige schip 'Bark Europa' dat in de haven van Harlingen ligt. De volledige opbrengst gaat naar het onderhoud van dit prachtige schip.

Het schip de Bark Europa komt op woensdag 6 januari voor een aantal weken naar Harlingen. Normaal vaart de Europa rond deze tijd met betalende passagiers in de wateren van Antarctica, maar dit is door corona helaas niet mogelijk. Om het schip in deze moeilijke tijden te helpen gaat de opbrengst van de veiling naar het onderhoud van het schip.

De vuurtoren werd in 1998 buiten werking gesteld en is onlangs volledig gerestaureerd en biedt nu een comfortabel onderdak voor twee gasten. Voor de beklimming van de top van de vuurtoren moet je goed ter been zijn. Bij binnenkomst vind je eerst de badkamer met ronde doucheruimte. Via een gebogen gang krijg je toegang tot de torenkamer waar zich de belangrijkste leefruimte bevindt. Hier vind je een op maat gemaakt bed, een gezellige zithoek en alle faciliteiten die nodig zijn voor een uitgebreid ontbijt.

Via de trap klim je naar het lichthuis onder de koperen koepel, vanuit waar je de omheinde omloop kunt betreden die rondom het lichthuis loopt. Het hoogste uitkijkpunt op 24 meter hoogte geeft een uniek uitzicht op de Waddenzee en de historische binnenstad.

De vuurtorenwachter verzorgt het ontvangst. ’s Ochtends brengt de bakker een ontbijtmand met heerlijke verse broodjes, uitgebreid beleg en verse jus d’orange. En na het ontbijt kun je genieten van een bijzondere privérondleiding op de Bark Europa (tijdstip in overleg).

Kortom, een unieke belevenis die je nooit weer gaat vergeten!

Wanneer:
- Overnachting van zaterdag 9 op zondag 10 januari 2021. Inchecken vanaf 15.00, uitchecken uiterlijk 12.00.
- Tijdstip rondleiding in overleg met Bark Europa.

Hébergements les plus populaires

Wifi
Télévision
Parking
Réfrigérateur
Cafetière
Bouilloire
Jardin
Enceinte bluetooth
Sèche-cheveux
Afficher toutes les hébergements

Aménagement des chambres

Informations pratiques

Convient à:1-2 personnes

Check-inDe 16:00 à 20:00

Départ :Avant 12:00

Règles de la maison :
  • Pas d'animaux de compagnie
  • Pas de fêtes/événements
  • Ne pas fumer

Règles de la maison supplémentaires :
Ce texte a été traduit automatiquementVoir le texte original
  • Le Lighthouse est conçu pour un séjour confortable pour deux personnes. Il n'est pas permis d'accueillir des membres de la famille, des amis ou des connaissances.
  • Le séjour au Phare est entièrement à vos risques et périls.
  • Tout dommage causé au Phare, à son mobilier ou à ses biens, du fait du locataire, sera facturé à ce dernier. Cela vaut également pour les dommages causés à des tiers.
  • De Vuurtoren is afgestemd op een comfortabel verblijf voor twee personen. Het ontvangen van familieleden, vrienden of (on)bekenden is niet toegestaan.
  • Verblijven op de Vuurtoren geschiedt geheel op eigen risico.
  • Eventuele aangerichte schade aan de Vuurtoren de inrichting ervan of van zaken die erbij horen, veroorzaakt door de huurder komt voor rekening van de huurder. Dit geldt ook voor schade aangericht bij derden.

Annuler :
  • À annuler dans les 24 heures, sous réserve de frais de dossier
  • Jusqu'à 43 jours avant la date d'arrivée : remboursement de 50 % du montant du voyage.
  • À partir de 43 jours avant la date d'arrivée : remboursement de 10 % du montant du voyage.

Avis

Découvrez ce que les clients ont le plus apprécié

Comme seuls les clients qui ont réservé par l'intermédiaire de Vipio peuvent laisser un avis, vous verrez toujours de vrais avis !

10
Exceptionnel
1 avis

Emplacement

Vous recevrez l'emplacement exact après la réservation
Voir l'emplacement sur la carte

Séjours similairesVoir tout